Producenci
Do jakiego typu cery wykorzystamy olej tamanu?
Do jakiego typu cery wykorzystamy olej tamanu?

Olej tamanu możesz kupić tutaj lub tutaj. 

Dzisiaj poruszę temat oleju, który charakteryzuje się ciemno zielonym kolorem, lekko gęstą i mętną konsystencją oraz specyficznym korzennym zapachem.

czytaj całość »
Miodowa mydlarnia - serum i olej o wspaniałych właściwościach
Miodowa mydlarnia - serum i olej o wspaniałych właściwościach

Olej czarnuszka i tamanu kupisz tutaj.

Eliksir śliwka z szafranem kupisz tutaj.

Olej czarnuszka i tamanu to połączenie oleju: z czarnuszki, orzechów włoskich, konopi siewnej, jojoba, tamanu oraz ogórecznika.

Jak składniki wskazują olej ten będzie świetnym produktem dla osób z cerą problematyczną, tłustą i trądzikową. Olej stosowany może być także w przypadku alergii skórnych oraz egzemy. Bardzo duże właściwości lecznicze zawdzięczamy tutaj olejowi tamanu, olejowi z czarnuszki i olejowi z konopi siewnej.

czytaj całość »
Olej cacay - a co to takiego?
Olej cacay - a co to takiego?

Olej cacay zakupisz tutaj.

Dzisiejszy post poświęcony będzie mało powszechnemu olejowi.

Czy zdarza się Wam, że nie znacie jakiegoś składnika, ale po zapoznaniu się z jego właściwościami decydujecie się na zakup produktu?

Tak właśnie bardzo często dzieje się z olejem cacay. Pomimo, że nie jest tak bardzo powszechny to staje się on coraz bardziej popularny zwłaszcza wśród miłośniczek kosmetyków anti – aging.

Dlaczego?

czytaj całość »
Aloesowe masło Mohani
Aloesowe masło Mohani

Produkt zakupisz tutaj.

W dniu dzisiejszym przedstawię produkt, który zastosowałam po nieprzyjemnej sytuacji, która mi się przydarzyła..

Jest to masło aloesowe od marki Mohani. Pojemność produktu wynosi 120ml. Masełko mieści się w pojemniczku z ciemnego szkła, a sam produkt powstał z połączenia ekstraktu aloesowego z olejem kokosowym. Masło aloesowe jest bardzo miękkie, po otwarciu czuć zapach oleju kokosowego. Po rozprowadzeniu masła na wybraną partię ciała, bardzo szybko się rozpuszcza tworząc tłusty film na skórze <3

czytaj całość »
Olej z nasion marchwi
Olej z nasion marchwi

Produkt zakupisz tutaj.

Pewnie zastanawialiście się już kiedyś, dlaczego niektóre oleje cieszą się tak ogromną popularnością. Co skłania nas klientów, do kupowania takich, a nie innych produktów? Dzisiaj postaram się uzupełnić Waszą wiedzę na temat jednego z lepiej sprzedających się olejów :)

Olej z marchwi jest znany głównie z charakterystycznej pomarańczowo – brązowej barwy, która pomaga w wyrównywaniu koloru skóry. Ale, czy na jego temat jesteście w stanie powiedzieć coś więcej?

czytaj całość »
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl