Producenci
Do jakiej skóry wykorzystać olej z arniki górskiej?
Do jakiej skóry wykorzystać olej z arniki górskiej?

 Olej z arniki (macerat) można kupić tutaj.

Arnika górska to gatunek rośliny z rodziny astrowatych. Najczęściej spotykana jest na terenach górskich oraz podgórskich jednakże jej lecznicze właściwości doprowadziły do wielkiego zainteresowanie tą rośliną, a co za tym idzie do jej nadmiernego pozyskiwania. W rezultacie arnika została uznana za gatunek narażony na wygięcie i objęto ją ścisłą ochroną.

czytaj całość »
Olej cacay - a co to takiego?
Olej cacay - a co to takiego?

Olej cacay zakupisz tutaj.

Dzisiejszy post poświęcony będzie mało powszechnemu olejowi.

Czy zdarza się Wam, że nie znacie jakiegoś składnika, ale po zapoznaniu się z jego właściwościami decydujecie się na zakup produktu?

Tak właśnie bardzo często dzieje się z olejem cacay. Pomimo, że nie jest tak bardzo powszechny to staje się on coraz bardziej popularny zwłaszcza wśród miłośniczek kosmetyków anti – aging.

Dlaczego?

czytaj całość »
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl